Téma : ZÁŘÍ ODEMYKÁ ŠKOLU, S EMILKOU A EMILEM, BUDEM SI HRÁT SPOLU...

Podtéma: Dobrý den, spolu si tu pohrajem

2.9. - 6.9.

V tomto týdnu se seznámíme s novými dětmi, vzájemně se představíme, budeme se snažit nové děti začlenit do kolektivu. Ukážeme dětem s čím si hrajeme, kam hračky uklízíme... zacvičíme si a naučíme se první básničku. Na pomoc nám přispěchá Emilka s Emílkem, naši maskoti třídy, kteří nás budou provázet celým školním rokem. Starší děti nám budou vypravovat zážitky z prázdnin, ale hlavně co nejvíce budeme venku.

Pondělí 9. září - přivítáme se v komunikativním kruhu, uvítací básničkou, maňásková hříčka , motivované cvičení "Hurá do školky". Pohybová hra "Na značky".

Úterý 10. září - seznámení s písní "Už jsme spolu", cvičení s hudbou, pohybová hra "Všichni domů". Didaktická hra "Kam se Emil schoval?" prostorová orientace

Středa 11. září - hry ve třídě i v herně "Na rodinu", jóga, didaktická hra "Hledej značku", st.děti pracovní list

Čtvrtek 12. září - říkadla s pohybem, pohybová hra "Na bublinu", logopedická prevence -gymnastika mluvidel, poslech "Barevné balónky", grafomotorika, určování barev. Báseň "Kamarádi", st.děti - najdi stejný, rozdílný obrázek - zraková paměť.

Pátek 13. září - tvořivá hra s modelínou, omalovánky, opakování básně, st.děti - početní chvilka, urč.barev a odstínů.

Podtéma : Když se dáme dohromady, tak nám bude dobře tady...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Section
 
 
 
 
 
 
 
Please configure the element options.

 

 

 

 

 

 


 

Říkadla s pohybem, sezn. s novým "V lese". Pohybová hra "Na houbaře". Logopedická prevence - dechová cvičení. Vypravování zážitků z lesa, třídění větviček a plodů, přiřazování. Co mají houby společného a čím ?

TOP